IR PANELI – Ogrevanje prostora | Zakaj IR paneli UDEN-S
3873
page-template-default,page,page-id-3873,cookies-not-set,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

 

 

 

Naši kupci prihranijo za ogrevanje tudi do 60%!

 

Kakšen bi moral biti sodoben ogrevalni sistem? V prostoru bi moral ustvariti zelo prijetno atmosfero, tudi v hudem mrazu,  zavzeti malo prostora in biti enostaven za reguliranje. Želja vsakega uporabnika je, da ima v vsakem prostoru lastno / individualno temperaturo in to ne vpliva na stroške ogrevanja kot tudi na družinski proračun.

Neodvisno električno ogrevanje z IR paneli UDEN-S pooseblja to idejo in nima pomanjkljivosti tradicionalnih ogrevalnih teles. Potrebno je, da delujejo 5-7 ur na dan in že imamo željeno temperaturo v vsakem od prostorov z minimalno porabo energije.

 

Infrardeči ogrevalni sistem UDEN-S

 

Stroški investicije so 1,5-krat cenejši od namestitve plinskih kotlov, kot tudi 1,5-krat bolj ekonomični od klasičnih konvektorjev, električnih kotlov in grelnikov ter vsaj 3-krat bolj ekonomični od centralnega ogrevanja.

Relativno nizka investicija tudi pri IR panelih višjega cenovnega razreda.

Ponujajo odličen način za osnovno in dodatno ogrevanje različnih prostorov in objektov – od stanovanj, hiš in pisarn do velikih nakupovalnih središč in drugih javnih objektov.

Sestavljeni izključno iz naravnih materialov, ki ne oddajajo škodljivih snovi in ​​so popolnoma varni za vas in vaše otroke.

Imajo 5 letno garancijo saj smo prepričani v naš izdelek.

Omogočajo izbiro panela za vsak prostor ne glede na dizajn in arhitekturo prostora.

 

 

Za dodatno svetovanje o IR panelih UDEN-S pokličite našega svetovalca:  +386 41 362 224